Pofile metalice FierctcSistemele metalice în componența cărora intră profilele metalice pentru ghips carton, sunt recomandate amenajarilor de interior si pot fi folosite la construcția de pereți despărțitori, potrivite pentru placarea pereților cu placi gips carton, plafoane suspendate, tavane, placări, pereti de compartimentare si amenajari de mansarde, fiind fabricate din tabla zincata din otel.

Folosite la interior, sistemele pentru ghips carton au devenit alternativa ideală la finisajele tradiționale realizate cu zidărie, tencuială și glet. Punerea în operă a sistemelor metalice este relativ simplă și poate fi realizată rapid.

Datorită protecției anticorozive asigurată de zincare, profilul își menține proprietățiile în timp. Zincul îndeplinește o funcție de tip barieră. În contact cu aerul acesta se acoperă cu un strat de oxid de zinc, formând astfel o protecție naturală împotriva coroziunii.

Un sistem metalic îndeplinește condițiile de rezistență la foc, este prietenos cu mediul și are rezistență ridicată în timp.

Cuprindem în ofertă un set complet de profile metalice care fac parte din gama de soluții inovatoare dedicate construcțiilor din ghips carton.